Jag har dagar i alla färger – inte bara grå

Detta blogginlägg är skrivet av Kompasskurs.

Allt blir till sist vardag och samma sak gäller att gå hemma och inte göra så värst mycket. Men jag har fortfarande en trivsam vardag, som jag ändå gärna skulle behålla om det gick att lösa rent ekonomiskt. Hade jag kunnat leva på bloggen, mitt skrivande och filminspelningarna, då hade det faktiskt varit ett alternativ att ha denna vardag. Jag…

Läs hela inlägget av Kompasskurs här –> Jag har dagar i alla färger – inte bara grå

Jag har dagar i alla färger – inte bara grå

Detta blogginlägg är skrivet av Kompasskurs.

Allt blir till sist vardag och samma sak gäller att gå hemma och inte göra så värst mycket. Men jag har fortfarande en trivsam vardag, som jag ändå gärna skulle behålla om det gick att lösa rent ekonomiskt. Hade jag kunnat leva på bloggen, mitt skrivande och filminspelningarna, då hade det faktiskt varit ett alternativ att ha denna vardag. Jag…

Läs hela inlägget av Kompasskurs här –> Jag har dagar i alla färger – inte bara grå