Detta blogginlägg är skrivet av Krakelgårdens Blogg.
/*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block} Helt otroligt flädern står i blomm igen! Det blir väl inte tillräckligt att göra saft, men till tet blir det perfekt. Det blir till att ta in sista persiljan och sedan börja torka mina mynter inför vintern.
Läs hela inlägget av Krakelgårdens Blogg här –> 266. Sista skörden (155 av 183)