Vitlök- och persiljekryddade färsbiffar med lökrostad potatis och pamesansky

Detta blogginlägg är skrivet av Kompasskurs.

Lökrostad potatis800 gram potatis1 purjolök1 rödlökolivoljasaltsvartpeppar Färsbiffarpersillade efter behag500 gram blandfärs½ dl ströbröd1 dl mjölk3/4 tsk saltsvartpepparsmör Parmesansky25 gram riven parmesan1 msk vetemjöl1 msk balsamvinäger4 dl vatten1 köttbuljongtärningsaltsvartpeppar Gör så här Värm ugnen till 225 grader. Rostad potatis: Klyfta potatisen. Lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper och bland med olivolja, salt och svartpeppar. Rosta mitt i ugnen cirka 20 minuter,…

Läs hela inlägget av Kompasskurs här –> Vitlök- och persiljekryddade färsbiffar med lökrostad potatis och pamesansky