Sebastian Fitzek – Paketet – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Nu har jag även läst den tredje boken av författaren Sebastian Fitzek som finns på svenska, Paketet. Under den senaste veckan har jag även läst böckerna Patienten och , och recensioner på dom finns också här. Patienten fick 4,5 av mig i betyg, och Psykbrytaren fick 4. Och det får även Paketet. Alla tre böckerna är helt fristående från varandra, och dom är alla tre psykologiska thrillers. Mycket lättlästa och snabblästa är dom. Och dom är spännande och oförutsägbara. Kan rekommendera dom. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Detta blogginlägg är skrivet av Bims Blogg.

. Sedan den unga psykiatrikern Emma blev våldtagen på ett hotellrum lämnar hon inte längre sitt hem. Hon var den tredje i raden av kvinnor som blev offer för förövaren kallad ”Frisören” – ett namn han fått eftersom han rakar av håret på de misshandlade kvinnorna innan han mördar dem. Emma är den enda som kommit undan med livet i…

Läs hela inlägget av Bims Blogg här –> Sebastian Fitzek – Paketet – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Nu har jag även läst den tredje boken av författaren Sebastian Fitzek som finns på svenska, Paketet. Under den senaste veckan har jag även läst böckerna Patienten och , och recensioner på dom finns också här. Patienten fick 4,5 av mig i betyg, och Psykbrytaren fick 4. Och det får även Paketet. Alla tre böckerna är helt fristående från varandra, och dom är alla tre psykologiska thrillers. Mycket lättlästa och snabblästa är dom. Och dom är spännande och oförutsägbara. Kan rekommendera dom. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).