Nu har vi sett klart på den fjärde säsongen av den amerikanska kriminal- och drama-serien Blue Bloods, tjugotvå fyrtiofemminutersavsnitt hos Prime Video. Vi såg dom första tre säsongerna för drygt fyra år sedan. Var vi såg den då, det kommer jag inte ihåg. Och sedan dess har jag inte hittat serien någonstans. Men sen så fick jag ett tips om att sex säsonger finns hos Prime Video, och det blev jag glad över. För jag gillar verkligen den här serien. Det är fristående avsnitt, och kriminalfallen är helt okej. Men det som är bäst med serien, det är relationerna inom familjen Reagan. Så jag kan verkligen rekommendera serien. Och jag ser fram emot två säsonger till hos Prime Video. Sen finns det ju ytterligare tre säsonger, som jag hoppas också kommer dit så småningom. Betyg hos IMDb: 7,5. Mitt betyg: 9. 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️

Detta blogginlägg är skrivet av Bims Blogg.

Läs hela inlägget av Bims Blogg här –> Nu har vi sett klart på den fjärde säsongen av den amerikanska kriminal- och drama-serien Blue Bloods, tjugotvå fyrtiofemminutersavsnitt hos Prime Video. Vi såg dom första tre säsongerna för drygt fyra år sedan. Var vi såg den då, det kommer jag inte ihåg. Och sedan dess har jag inte hittat serien någonstans. Men sen så fick jag ett tips om att sex säsonger finns hos Prime Video, och det blev jag glad över. För jag gillar verkligen den här serien. Det är fristående avsnitt, och kriminalfallen är helt okej. Men det som är bäst med serien, det är relationerna inom familjen Reagan. Så jag kan verkligen rekommendera serien. Och jag ser fram emot två säsonger till hos Prime Video. Sen finns det ju ytterligare tre säsonger, som jag hoppas också kommer dit så småningom. Betyg hos IMDb: 7,5. Mitt betyg: 9. 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️