Jag kom av mig från Sommarprogramslyssnandet när vi kom hem från Cypern. Men nu har jag i alla fall äntligen lyssnat på Carina Bergfeldts program. Och det var precis så bra som jag hade förväntat mig. Carina är ju en fantastiskt duktig korrespondent, journalist, och författare. Jag har ju också haft förmånen att få träffa henne på Bokmässan, så jag vet ju att hon är fantastiskt trevlig också. Rekommenderar varmt hennes böcker, och självklart så rekommenderar jag att lyssna på det här sommarpratet som var oerhört starkt, rörande, gripande, berörande, hemskt, och välpratat.

Detta blogginlägg är skrivet av Bims Blogg.

Läs hela inlägget av Bims Blogg här –> Jag kom av mig från Sommarprogramslyssnandet när vi kom hem från Cypern. Men nu har jag i alla fall äntligen lyssnat på Carina Bergfeldts program. Och det var precis så bra som jag hade förväntat mig. Carina är ju en fantastiskt duktig korrespondent, journalist, och författare. Jag har ju också haft förmånen att få träffa henne på Bokmässan, så jag vet ju att hon är fantastiskt trevlig också. Rekommenderar varmt hennes böcker, och självklart så rekommenderar jag att lyssna på det här sommarpratet som var oerhört starkt, rörande, gripande, berörande, hemskt, och välpratat.