Jag har tillbringat eftermiddagen i solen på balkongen, och lyssnandes på ännu ett Sommarprogram. Det blev med en av mina favoritförfattare, Mats Strandberg, som jag även har haft förmånen att träffa på Bokmässan, och som är mycket trevlig. Och även det här programmet var mycket, mycket bra. Gripande, nostalgiskt, viktigt, berörande, och välpratat. Rekommenderar absolut att lyssna på programmet, och att läsa hans böcker.

Detta blogginlägg är skrivet av Bims Blogg.

Läs hela inlägget av Bims Blogg här –> Jag har tillbringat eftermiddagen i solen på balkongen, och lyssnandes på ännu ett Sommarprogram. Det blev med en av mina favoritförfattare, Mats Strandberg, som jag även har haft förmånen att träffa på Bokmässan, och som är mycket trevlig. Och även det här programmet var mycket, mycket bra. Gripande, nostalgiskt, viktigt, berörande, och välpratat. Rekommenderar absolut att lyssna på programmet, och att läsa hans böcker.