I går så såg vi klart på drama/thriller-serien Himmelsdalen, åtta fyrtiofemminutersavsnitt hos CMore. Jag har tidigare läst boken av Marie Hermanson som serien är baserad på, och tyckte den var mycket bra. Men tyvärr så tyckte jag inte att serien var särskilt bra. Rekommenderar den inte, och jag kommer inte att se en eventuell andra säsong. Betyg hos IMDb: 6,7. Mitt betyg: 5.

Detta blogginlägg är skrivet av Bims Blogg.

Läs hela inlägget av Bims Blogg här –> I går så såg vi klart på drama/thriller-serien Himmelsdalen, åtta fyrtiofemminutersavsnitt hos CMore. Jag har tidigare läst boken av Marie Hermanson som serien är baserad på, och tyckte den var mycket bra. Men tyvärr så tyckte jag inte att serien var särskilt bra. Rekommenderar den inte, och jag kommer inte att se en eventuell andra säsong. Betyg hos IMDb: 6,7. Mitt betyg: 5.