Citrongrillad fläskkarré med vårlöksrisotto, ruccola och parmesan

Detta blogginlägg är skrivet av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Citrongrillad fläskkarré 600 gram fläskkarré1 citron1 vitlöksklyfta1 tsk saltsvartpeppar Vårlöksrisotto 1 knippe salladslök1 gul lök300 gram risottoris70 gram riven parmesan11 dl vatten2 kycklingbuljongtärningar2 msk vitvinsvinäger2 vitlöksklyftorolivoljasaltsvartpeppar Ruccolasallad rädisorruccolaolivoljasaltsvartpeppar GÖR SÅ HÄR: Om du väljer att grilla köttet, tänd grillen. Om du inte grillar, sätt ugnen på 225 grader.Citrongrillad fläskkarré: Tvätta citronen i ljummet vatten och finriv skalet.…

Läs hela inlägget av Kompasskurs här –> Citrongrillad fläskkarré med vårlöksrisotto, ruccola och parmesan